lauantai 1. marraskuuta 2014

Pitkästä aikaa!

Moi!

Tässä nyt on ollu aika pitkä kirjotus tauko, mut nyt voisin kirjottaa eilisestä tunnista Caprilla :)
Eli siis menin tallille n. kello 16.30 ja hain poneja Anniinan kanssa. Harjattiin sitten Tiltua ja Ramonaa kun ne meni talutustunnille. Kun oltiin harjattu shetut niin menin hoitamaan Capria. 
  Tunnilla aloitimme aika nopeasti vapaata raviverkkaa ja sen jälkeen laukkaa pääty-ympyrällä innarin yli joka oli siinä vaiheessa vielä puomeina. Sitten vaihdettiin suunta ympyrällä ja etupuomi innarista nostettiin hieman korkeammaksi (n. 30cm). Hieman myöhemmin aloimme menemään korkeempaa ja tehtävää niin että tulee innari ja 5-7 askelta ja innari. Ekan kerran mentiin se silleen että 5 asketa innarien väliin  ja sitten piti alkaa seuraavilla kerroilla lyhentää hevosta 6 laukka-askeleeseen. Loppujen lopuksi hyppäsimme kolmea estettä (n. 50cm) kahden lauka-askeleen välillä. Tunti meni oikein hyvin! 







3 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi, milloin tulee taas postauksia? :) Saako Tuokon tunneilta julkasta kuvia kun videoita ei saa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla ei nyt oo ollu oikeen inspiraatiota kirjottaa, ja en oo nyt paljoo kerenny käyä ratsastamassa. Ja olen kysyny ratsastuksenopettajalta henkilökohtasesti luvan että saako kuvia julkaista, ja saan julkaista kuvia, jos muita ei näy ilman lupaa kysymättä :)

      Poista
  2. Voisitko tehdä ratsastusvarusteiden esittelypostauksen?

    VastaaPoista