lauantai 19. heinäkuuta 2014

Kirmailua

Mulla oli siis eilen tunti, ja menin tallille jossain kolmen jälkeen ja menin heti katsomaan listat. Menin Kirmalla. Anniina meni Claussilla, pikkusiskoni Ramonalla ja eräs kaverini Mikkelistä Rasmuksella. Aloin aika heti jännittää Kirmalla menemistä, sillä en ollut mennyt sillä piiitkään aikaan! Lähdimme sitten hakemaan poneja, mutta minä otin tarhasta Caprin ja Anniina Tiltun. Samalla kokeilin Caprille omaostamiani päitsiä. 

Kuopion Matkus, Hööks, 7,50€  

Onneksi ne olivat sitten sopivat! Toimme hepat sisään ja aloin hoitaa Kirmaa. Pikkuhiljaa kaikki alkoivat olla valmiita ja lähdimme kohti kenttää. Kun olimme nousseet selkään ja kävelleet jonkin aikaa, aloimme tehdä kiemurauraa molemmille pitkille sivuille, ihan kevyessä ravissa. Sen jälkeen vaihdoimme suuntaa ja teimme samaa taas, mutta kiemuraura ei ollutkaan enää kiemuraura vaan se piti tehdä suorilla linjoilla, suorilla hevosilla. En osaa sen tarkemmmin selittää! :D Samalla meidän piti mennä kiemurauran"korkeinpaan" kohtaan pieni käyntipätkä, ja taas raviin. 




Kirma oli ollut ensimmäiseen suuntaan aika vauhdikas, mutta alkoi jo harjoitusravissa rauhotttua huomattavasti! Kiemuraurat sujui hyvin mutta käyntiin siirtymisessä Kirma oli vaikeamppi saada käyntiin, sillä aina kun yritti saada käyntiin, se rupesi heittelemään päätään. :D Kyllä se sitten loppujenlopuksi alkoi sujua jo hyvin! Otimme välissä käynnit ja vaihdoimme taas suuntaa.. Teimme nyt vain toiselle puolelle kiemurauraa ja toiselle puolelle laukattiin. Kiemurauralla piti tehdä taas "korkeimpaan" kohtaan pysähdys ravista ja pysähdyksestä raviin siirtyminen. Se onnisui itseasiassa todella hyvin Kirman kanssa! Laukat otettii sitten kulmassa ja jatkettiin pitkä sivu laukassa, sekin sujui todella hyvin! Tässä laukkakuvia:


Sori vähän epäselvä kuva...


Loppukävelyt teimme maastossa. Loppuun vielä vähän kuvia muualta tunnilta. 



Ensi viikolla olen luultavasti menossa kahdelle tunnille, toinen tunti normaalisti ja toinen Anniinan kanssa pienryhmätunti. Saan tietää tuntien päivät vasta Maanantaina, sillä tallilla on leiri sillä viikolla eikä aikatauluja tiedetä vielä kunnolla. Soitamme Anniinan kanssa Maanantaina tallille. En siis osaa sanoa milloin ensi viikolla kirjoitan... :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti