sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Talleiluu :)

Moi taas!

En siis eilen kerennyt kirjoittaa blogiin, mutta kirjoitan nyt eilisestä;) Mutta asiaan.
Aamulla siis heräsin jossain yhdekäsn aikaan, kun pikkusiskoni lähdettiin viemään lentopalloturnaukseen. Siinä sitten söin aamupalan jne. Sitten jossain puoli 12 Anniina tuli hakemaan mua;) Tai no ei Anniina mut kummiskin:D Päästiin tallille n. klo. 11.45? 
  Kun päästiin tallille, mentiin katsomaan Clausia;3 Sitten haettiin poneja tarhasta, harjattiin niitä ja varustettiin yhden tunnille;) Kun hepat olivat valmiita, ratsastajat pääsivät selkään ja lähdettiin taluttamaan niitä alkumaastoon.
    Sori hyppään nyt meidän tunnin alkuun;) Eli siis minä menin Caprilla:3, Anniina Adalla ja sitten tunnilla oli mukana Ossi, Jalo, Tiltu, Rasmus ja Paapo;3 Aloitimme tunnin kentällä. Aluksi otimme raviverkat kahdeksikolla ja sitten menimme kahdelle ympyrälle, toiseen ponit ja toiseen isommat hepot;) Ympyröillä me sitten otimme laukan ja koitimme saada ajoituksen oikein, että hevonen "hyppäisi" oikeelta kohdalta puomin;D Olimme puolet tunnista siis ulkona ja loput tunnista menimme sisään hyppäämään ratoja:) Minä menin ekana Caprilla radan esteet olivat n. 30cm?
Tunti Caprilla oli iiihana :33 harmi vaan ettei kukaan ehtinyt ottaa kuvia;( Seuraavaa postaus päivää en tiedä, mutta ensi viikon sunnuntaina minulla on kisat Caprilla, viimeistään siihen mennessä kirjoitan ;D

Lukekaa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti